2.0 din 5 / 5000 Voturi!

The Prototype (2013)

Filme 2013 / 15 Sep 2013, 8:16:13 / vizualizări: 50803
Legendarului Garrett Brown nu-i vine să creadă când se trezeşte în altă lume decât alui, el ajunge într-o lume distrusă de 300 ani în viitor. Memoria lui este lent întoarsa datorită unui lichid albastru furnizat de clone umane care au supravieţuit holocaustului nuclear. Brown îşi aminteşte trecutul lui ca făcând parte dintr-o agenție a guvernului Statelor Unite, îşi mai aminteşte şi că el era responsabil cu o anchetă în care trebuia să identifice viitoare atacuri teroriste, el indentifică câteva atentate teroriste conduse de către reverendul Jeremiah C.Hope, planul lui era de a prelua planeta. Când Garrett ajunge la finalul anchetei el moară pentru a ne proteja pe noi, însă el este îngropat şi bine ascuns de agenţie pentru a învia din nou mai târziu în viitor, Garrett reuşeşte să revină înapoi pe pământ pentru a răsturna Piak, un cuceritor străin, în final el devine Prototype singura speranţă pentru omenire dar şi singurul om în de-ajuns de puternic pentru ai face faţă lui Piak.INFORMATIE: VĂ RECOMANDĂM SĂ AŞTEPTAŢI ÎN JUR DE 5-10 MINUTE PÂNĂ SE ÎNCARCĂ FILMUL PENTRU O VIZIONARE MAI BUNĂ ŞI FĂRĂ ÎNTRERUPERI. PENTRU ACEST LUCRU TREBUIE SĂ PORNIŢI FILMUL, ÎL OPRIŢI ŞI AŞTEPTAŢI APROXIMATIV 10 MINUTE, APOI ÎL PORNIŢI IAR ŞI VA MERGE FĂRĂ ÎNTRERUPERE. ÎNSĂ NU VĂ PUTEM GARANTA O FUNCŢIONARE PERFECTĂ DEOARECE DEPINDE FOARTE MULT ŞI VITEZA VOASTRĂ DE NET.


 Dacă ţi-a plăcut filmul "The Prototype (2013)", lasă-ne părerea ta printr-un comentariu !Comentarii (5)
  avatar
  0
  1
  The Prototype (2013) - Nota 8.0/10
  avatar
  0
  2
  fake e cu chinezi
  avatar
  0
  3
  unde e filmu ? sunteti un site de tot cacatu
  avatar
  0
  4
  admin sa te iau in pula....puneti in pula mea filmu care trebuie jagurilor ...desfintati siterul dk nu sunteti in stare sa publicati filmu corespunzator.......vai morti vostri de jaguri
  avatar
  0
  5
  Filmul pe care-l aveti incarcat aici se numeste MELTDOWN si este un film mai vechi, cu Jet Li.Puteti vedea asta daca derulati la minutul o6:36, unde este aratat titlul.
ComForm">
avatar

BuySellAds reclama© 2015 OTM - OnlineTopMovies.