0.0 din 5 / 0 Voturi!

Cybernatural - Sterge-o din Lista de Prieteni (2015)

Horror / 02 Aug 2015, 8:32:23 / vizualizări: 3953
Laurei este o tânără care să sinucis în urma apariţiei unui videoclip cu ia pe internet, care pare să îi fi ruinat viaţa. După un an de la sinuciderea ei Blaire şi Mitch vorbeau pe skype, iar discuţia pare să se transforme treptat într-un fel de tachinare erotică virtuală. Video conferinţă lor privată le este întreruptă de alţi patru colegi de liceu care se conectează şi ei pe skype. Împreună încep să îşi facă planuri pentru noaptea de absolvire, când unul dintre ei primeşte pe internet un mesaj de la o colegă care s-a sinucis cu exact un an în urmă. Iniţial au crezut că este o glumă de prost gust, a cuiva care ia spart Laurei adresa de e-mail şi contul de facebook, pe măsură ce secretele lor sunt dezvăluite pe rând, adolescenţii îşi dau seama că au de-a face cu o forţă supranaturală care îi vrea morţi. 'unfriended 'INFORMATIE: VĂ RECOMANDĂM SĂ AŞTEPTAŢI ÎN JUR DE 5-10 MINUTE PÂNĂ SE ÎNCARCĂ FILMUL PENTRU O VIZIONARE MAI BUNĂ ŞI FĂRĂ ÎNTRERUPERI. PENTRU ACEST LUCRU TREBUIE SĂ PORNIŢI FILMUL, ÎL OPRIŢI ŞI AŞTEPTAŢI APROXIMATIV 10 MINUTE, APOI ÎL PORNIŢI IAR ŞI VA MERGE FĂRĂ ÎNTRERUPERE. ÎNSĂ NU VĂ PUTEM GARANTA O FUNCŢIONARE PERFECTĂ DEOARECE DEPINDE FOARTE MULT ŞI VITEZA VOASTRĂ DE NET.


 Dacă ţi-a plăcut filmul "Cybernatural - Sterge-o din Lista de Prieteni (2015)", lasă-ne părerea ta printr-un comentariu !Comentarii (5)
  avatar
  0
  1
  Nasol film speram la ceva mai multa acctiune si bineinteles fara lag in computer smile
  In schimb a fost putin dramatic. Felicitari  killed
  avatar
  -1
  2
  Salut, în legătură cu ' fără lag în computer' problema poate să fie şi internă de la tine, acest player pe care îl folosim şi care este folosit mai peste tot, oferă o viteză de vizionare foarte bună, în comparaţie cu alte playere.
  avatar
  0
  3
  Pai nu vad care ar fi problema 
  Am un calculator nu pot sa spun bun dar isi face datoria
  Alte filme chiar si HD le vede ok 
  Asta a mers cam ciudat
  avatar
  0
  4
  Da, se pare că filmul are 'putin lag' la filmare, n-am observat asta până acum. Mulţumesc de observaţie, când prind puţin timp liber o să încerc încărcarea lui la o viteză / calitate mai bună !

  Îmi cer scuze anticipat pentru neplăcerile create !
  avatar
  0
  5
  Nu ai de ce să-ţi ceri scuze . smile
  Chiar mi-a plăcut filmu-l şi am vizitat alte site'uri şi comentariile erau sub orice critică ..
  Filmu este reuşit Merită vizionat !
ComForm">
avatar

BuySellAds reclama© 2015 OTM - OnlineTopMovies.