3.0 din 5 / 1 Voturi!

Killer Joe – Joe, asasin in timpul liber (2011)

Thriller / 21 Sep 2013, 2:41:09 / vizualizări: 2429
Chris Smith este un vanzator ambulant de droguri care are o mare nelamurire, si anume daca fiecare viata are un pret, el cauta de mult timp sa ia o pauza, insa nu va apuca pentru ca marfa lui ii este furata chair de mama lui, acum el este obligat sa faca rost de 6,000 de dolari sau va fii omorat. Disperat, apeleaza la ajutorul tatalui sau Ansel, și împreună pun la cale un plan. si gasesc un plan pentru a scapa si de suma de bani datorata, insa exista o problema pentru a insela polița, mama lui Chris trebuie să moară. La scurt timp apare si detectivul Joe Cooper , un ucigaș plătit ,aprig ,cu șarmul și manierele unui gentleman. “Killer Joe” este fericit să își facă treaba, dar el nu omoară pe nimeni până nu vede ”onorariul” de 25.000 de dolari plătit în avans și integral. Disperarea tatălui și a fiului, care nu au de unde plăti onorariul se transformă rapid în deznădejde atunci când Joe le-o cere, drept condiție a amânării plății ,pe sora minoră a lui Chris,o tânără atractivă și aparent inocentă. Joe o va lua pe Dottie drept garanție până când Chris și tatăl său vor încasa polița iar taxa va fi plătită integral. Totul pare foarte simplu dar se dovedește a nu fi astfel.


Partea IPartea II
 INFORMATIE: VĂ RECOMANDĂM SĂ AŞTEPTAŢI ÎN JUR DE 5-10 MINUTE PÂNĂ SE ÎNCARCĂ FILMUL PENTRU O VIZIONARE MAI BUNĂ ŞI FĂRĂ ÎNTRERUPERI. PENTRU ACEST LUCRU TREBUIE SĂ PORNIŢI FILMUL, ÎL OPRIŢI ŞI AŞTEPTAŢI APROXIMATIV 10 MINUTE, APOI ÎL PORNIŢI IAR ŞI VA MERGE FĂRĂ ÎNTRERUPERE. ÎNSĂ NU VĂ PUTEM GARANTA O FUNCŢIONARE PERFECTĂ DEOARECE DEPINDE FOARTE MULT ŞI VITEZA VOASTRĂ DE NET.


 Dacă ţi-a plăcut filmul "Killer Joe – Joe, asasin in timpul liber (2011)", lasă-ne părerea ta printr-un comentariu !Comentarii (0)
avatar

BuySellAds reclama© 2015 OTM - OnlineTopMovies.